miercuri, 1 iulie 2009

Snitele si rulada de carne tocata







Snitele: muschiul de porc de se taie felii subtiri, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina si apoi prin ou . Se prajeste in ulei incins.
Rulada de carne tocata: 1 kg carne tocata amestec de vita si porc, 2 felii de paine inmuiate in lapte si apoi stoarse bine, 2-3 catei usturoi pisati, 1 lingurita boia, sare, piper, delicat, frunze de patrunjel tocate, 2-3 lg pesmet, 2 oua crude, 2-3 oua fierte, 1 morcov fiert.
Se amesteca toate, mai putin ouale fierte si morcovul. Se unge o tava de chec cu putin ulei, se pune in tava jumate din compozitie, apoi se presara ouale fierte taiate in sferturi, morcovul taiat pe lungime in sferturi si se acopera cu compozitia de carne ramasa. Se unge cu ulei si se da la cuptor la foc potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu