miercuri, 12 mai 2010

Frigarui de pui


2 bucati de piept de pui, 2 ardei grasi , 2 cepe rosii mai mari, ciuperci,1 dovlecel, condimente (sare, piper, maghiran, oregano, busuioc, boia dulce, praf de usturoi).

Pieptul de pui se taie cuburi si apoi se condimenteaza cu un amestec facut din condimentele enumerate mai sus.
Ceapa se curata si se taie in bucati mai mari, ardeiul se curata si se taie ci el tot cuburi, ciupercile se curata , li se rup cu grija coditele si apoi palariile se taie in jumatati sau sferturi (depinde de marime), dovlecelul se spala si se taie si el cubulete mai mari..
Se infig pe betele de frigarui o bucata de carne, apoi ceapa, ciuperca, ardei, dovlecel, iar carne si tot asa pana nu mai e loc pe frigaruie.....se pun apoi pe gratar la foc mic si se lasa sa se rumeneasca....

.....si poza cu ele gata prajite nu am mai apucat sa fac dar sa asigur ca au fost foareeeeeeeeeeee gustoase....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu