vineri, 4 ianuarie 2013

Bulete de cascaval

Iata inca o reteta pe care am preparat-o de multe ori dar pe care inca se pare ca nu am postat-o. Noua ne plac mult aceste bulete asa ca nu au lipsit de pe masa noastra de Revelion. Eu una le prefer cat sunt inca caldute dar sunt la fel de bune si reci.



300 gr cascaval
4 oua
5 lg faina
1/2 lgt praf de copt
putin piper

Cascavalul se da pe razatoarea mica si il punem intr-un bol mai incapator. Adaugam galbenusurile, faina si praful de copt. Amestecam cu o lingura.
Separat mixam albusurile cu putina sare pana obtinem o spuma tare pe care o  adaugam la cascaval.
Cu mana umezita cu putina  apa rece luam din compozitia de cascaval si formam bilute de dimensiunea unei nuci mai mici. Dam bilutele de cascaval prin pesmet si le prajim in baie de ulei pana devin aurii.

Scoatem buletele pe servetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu