luni, 14 octombrie 2013

Rulada cu castane





pentru blat:
4 oua
4 lg zahar
3 lg faina
1 lg cacao
1/2 pliculet praf de copt

Pentru crema:

250 gr dulceata de castane
200 gr frisca lichida

Mixam albusurile cu zaharul. Adaugam galbenusurile iar apoi incorporam in spuma de oua faina amestecata cu cacao si praful de copt.
Intindem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptorul preincalzit cam 10-15 min . (puteti verifica cu un scobitor sa vedeti cand e gata)

Blatul copt il rulam cu ajutorul unui prosop umezit.

Crema: Mixam frisca iar apoi adaugam treptat cate o lg dulceata de castane pana o incorporam pe toata.

Desfacem blatul, intindem peste el 1/2 din cantitatea de crema iar apoi il rulam .
Imbracam rulada in restul de crema iar apoi o presaram cu cacao.
Dam rulada la rece cateva ore inainte de servire.

Un comentariu: