vineri, 6 iunie 2014

Briose cu banane si ciocolata

De cate ori vi se intampla sa va ramana banane prea copate pe care sa nu le mai manance nimeni? Noua ni se intampla saptamanal . Si cum mie imi e mila sa le arunc fie le transform intr-un smoothie delicios fie in briose....de data aceasta am ales briosele:



2 banane mari (sau 3 mai micute ) zdrobite
80 ml ulei
1 ou
150 (eu am pus 100 ) gr zahar
180 gr faina
30 gr cacao
un pliculet praf de copt
un varf de cutit de sare
100 gr cipsuri de ciocolata

Intr-un bol amestecam faina cu cacao, praf de copt, sarea si zaharul.
Separat mixam putin bananele zdrobite, oul, si uleiul. Adaugam treptat din compozitia cu faina si amestecam.
Adaugam si cipsurile de ciocolata.
Tapetam formele de briose cu hartiutele speciale si repartizam compozitia de briose in forme (astfel incat sa le umplem numai de trei sferturi pentru ca briosele vor creste la copt).
Dam briosele la cuptorul preincalzit la 170  grade cam 20 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu