marți, 24 iunie 2014

Dovlecei umpluti cu carne de porc




4 dovlecei
400 gr carne de porc macinata
1 morcov mai marisor
1 ceapa
1 ardei gras
3-4 lg pasta de rosii
cascaval
sare, piper
marar
smantana pentru servit optional

Dovleceii ii spalam, ii curatam de coaja , ii taiem in doua pe lungime si cu ajutorul unei lingurite le scoatem miezul cu semintele.
Presaram dovleceii cu un praf de sare .
Ceapa , ardeiul si morcovul le curatam si le tocam marunt (eu le-am dat prin blender). Le calim apoi in 2-3 lg de ulei pana se inmoaie putin. Adaugam si carnea tocata si pasta de rosii si lasam la foc pana scade bine. Condimentam cu sare si piper. Adaugam marar tocat si oprim focul.
Ungem o tava cu putin ulei .
Umplem jumatatile de dovlecei cu compozitia de carne si ii asezam in tava. Presaram deasupra lor cascaval razuit
Turnam o cana supa de pui ii tava si dam la cuptor cam  40 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu