luni, 6 iunie 2016

Salata de naut

O salata colorata , gustoasa si hranitoare...de ce am mai avea nevoie pentru o cina de vara? bine, bine...merge si un gratar langa. Sotul zice ca salata merge langa gratar nu gratarul langa salata...dar fiecare cu parerea lui.

Asadar:
o cutie de naut (de 400 gr )....daca doriti puteti lua si naut iar apoi sa il puneti la inmuiat pana a doua zi si apoi sa il fierbeti  -eu nu am vrut sa ma mai complic (vorbim de o cina de vara, nu?)
2 rosii mari
2-3 castraveti
2 fire ceapa verde
branza telemea (sau feta)
masline (optional)

pentru sos :
zeama de lamaie
ulei de masline
otet balsamic
sare
piper
(in cantitatile si dupa gustul fiecaruia)
Se amesteca toate.

Intr-un bol punem nautul scurs, castravetii si rosiile taiate cubulete, ceapa verde taiata rondele, branza taiata cubulete, maslinele.
Turnam sosul pregatit peste ele si amestecam bine.
Putem servi ca atare sau langa un gratar .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu