duminică, 6 noiembrie 2016

Aripioare crocante...si picante...

Nu stiu pe nimeni care ar refuza aripioarele crocante...ai mai ar manca mereu daca le-as oferi asa ca atunci cand ii vad mai mofturosi iata solutia:



1 caserola aripioare de pui
3 lg ulei
sare
piper
praf de usturoi
boia dulce
boia iute
boia afumata (optional)
cimbru
1 lg sos soia


Aripioarele de pui le spalam, le taiem varfurile si le stergem cu un prosop de hartie . Le asezam intr-un castron.
Intr-un bol punem uleiul, sare, piper, praf de usturoi, boia (dulce, picanta, afumata). cimbru uscat, sosul de soia si amestecam bine cu o lingurita. Nu am specificat cantitati pentru nici unul din condimente pentru ca fiecare poate pune dupa preferinta. De asemenea nu e obligatoriu sa fie folosite toate sau pot si inlocuite in functie de gustul fiecaruia.
Turnam acest amestec peste aripioarele de pui si masam bine pentru a fi toate acoperite uniform.
Intr-o tava acoperita cu hartie de copt asezam aripioarele condimentate iar apoi dam tava la cuptorul preincalzit pe functie grill.
Se pot servi cu salata, cartofi prajiti, sosuri diferite  sau dupa cum doreste fiecare.
De aceasta data noi le-am servit cu varza calita.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu