duminică, 8 ianuarie 2017

Piept de pui cu smantana si ciuperci




1 piept mare de pui dezosat
300 gr ciuperci
1 ceapa
200 ml smantana lichida pentru gatit
sare, piper

Pieptul de pui se taie fasii (pe lungime) si pe prajeste intr-o tigaie cu 2 lg ulei. Se presara cu sare si piper.
Se scoate pieptul de pui si se pastreaza la cald.
Ceapa se toaca cat mai marunt si se pune la calit in uleiul in care am prajit pieptul de pui. Cand ceapa s-a inmuiat adaugam ciupercile taiate felii. Le lasam pana se patrund si acestea iar apoi se adauga si pieptul de pui. Cand toate sunt bine innabusite se adauga smantana si se amesteca . Lasam sa dea 2-3 clocote si oprim focul.
Se presara marar sau patrunjel verde tocat.

Noi am servit cu mamaliguta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu