luni, 13 martie 2017

Salata de quinoa




o ceasca de quinoa
cam 300 ml apa
3 rosii
1 castravete
1 ceapa mica
branza feta
sare, piper proaspat rasnit
ulei de masline, zeama de lamaie

Quinoa o spalam in mai multe ape iar apoi o punem la fiert in 300 ml apa . Fierbem aproximativ 15 minute pana se umfla si este absorbit tot lichidul. O lasam sa se raceasca .
Ceapa o tocam cat mai marunt.
Rosiile si castravetele le taiem cubulete.
Branza o taiem cuburi si pe ea.
Facem un dressing din 2-3 lg zeama de lamaie, putina sare, piper rasnit, zeama de lamaie dupa gust.
Punem intr-un bol quinoa racita, adaugam legumele si branza si turnam dressingul. Amestecam usor cu o furculita si punem servi imediat.
Este o salata satioasa iar daca renuntati la branza feta sau puneti tofu in locul ei o puteti servi cu succes intr-o zi de post.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu